nieuws

Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

zo 27 mei 2018

Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de 24e editie van Dauwpop. Het was een zeer succesvolle, zonovergoten dag. Bij aanvang was het festival al geruime tijd uitverkocht. Meer dan 13.000 bezoekers genoten van de meer dan 40 acts, een gevarieerd aanbod aan eten en drinken en de mooie aankleding. Ondanks de voorspelde warmte verliep het festival voorspoedig.


Koele Koele maakte line-up bekend

di 22 mei 2018

Koele Koele maakte line-up bekend

Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook grote namen als Douwe Bob en Paceshifters naar het de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival in Luttenberg heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.


5 mei Wageningen en Ribs & Blues soepel verlopen

ma 21 mei 2018

5 mei Wageningen en Ribs & Blues soepel verlopen

Het bevrijdingsfestival in Wageningen en het Ribs & Blues festival in Raalte zijn soepel verlopen. In Wageningen bracht Ambassadeur van de Vrijheid: Ronnie Flex en Deuxperience een bezoek aan het bevrijdingsfestival. Andere artiesten die op het hoofdpodium te bewonderen waren zijn Miss Montreal, Kraantje Pappie, Danny Vera, Birth of Joy en Daredevils.


Dauwpop 2018 uitverkocht!

zo 20 mei 2018

Dauwpop 2018 uitverkocht!

Dauwpop 2018 is helemaal uitverkocht! Het festival met o.a. Kensington, The Hives, Jett Rebel, Lil Kleine en Triggerfinger op 26 mei in Hellendoorn is compleet uitverkocht. Ruim 13.000 bezoekers kunnen van meer dan 40 acts op verschillende podia verspreid over de Hellendoornse bossen genieten.


Dauwpop 2018 75% verkocht!

vr 13 april 2018

Dauwpop 2018 75% verkocht!

We zitten inmiddels op 75% van de kaarten met Dauwpop! Daarnaast zijn alle kindertickets en CJP tickets al volledig uitverkocht. Wil je zeker zijn van een kaartje voor Dauwpop 2018, wacht dan niet te lang. De afgelopen drie edities is Dauwpop uitverkocht geweest.

Daarnaast is afgelopen week bekend gemaakt dat Jett Rebel de vervanger van Dotan zal worden en dat niemand minder dan Michiel Veenstra Dauwpop gaat hosten!Programma Ribs & Blues 2018 compleet

wo 14 maart 2018

Programma Ribs & Blues 2018 compleet

In totaal 21 acts uit binnen –en buitenland komen tijdens de beide Pinksterdagen naar het grootste gratis toegankelijke roots & bluesfestival van Nederland ! Het programma is opnieuw een mooie mix van gevestigde namen en opkomend talent in alle roots & blues(rock) verwante stijlen.


Twente krijgt één poppodium

wo 21 februari 2018

Twente krijgt één poppodium

Enschede en Hengelo krijgen samen één poppodium voor de regio Twente. Dat hebben de colleges van Enschede en Hengelo besloten. Het Twentse poppodium moet op landelijk niveau het grootste en meest toonaangevend poppodium worden in Oost Nederland. Het podium gaat popmuziek bereikbaar maken voor iedereen in Twente en zal popzalen programmeren in Enschede, Hengelo en de buitenlocatie in de gemeente Borne.


16 nieuwe namen Dauwpop

vr 16 februari 2018

16 nieuwe namen Dauwpop

Met de toevoeging van 16 nieuwe namen is de line-up voor Dauwpop bijna compleet!

Toegevoegd zijn: Johan, Claw Boys Claw, Big2, Jacin Trill, Oblivians, Pert Near Sandstone, Mattiel, The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Aizy, DJ Team Candy Says, De Rooie Jager, Volcano Boys, Mr. Rockaffeler, De Ruige Rita's en Redbeard & de Raaf.

Binnenkort zullen de laatste paar namen bekend worden gemaakt.


Metropool draait beste jaar ooit

ma 22 januari 2018

Metropool draait beste jaar ooit

2017 Was opnieuw een topjaar voor Metropool.
De cijfers laten net als voorgaande jaren een forse groei zien. Het aantal betalende bezoekers steeg opnieuw, van 60.000 in 2016 naar 66.000 vorig jaar. In 2017 bezochten in totaal 80.000 bezoekers een evenement door Metropool georganiseerd. Zij bezochten samen 214 publieksactiviteiten, een recordaantal, waarvan er ook nog eens 34 uitverkocht waren. Niet eerder was dat bij zoveel concerten in één jaar het geval. Het snelst uitverkocht was Lil’ Kleine in oktober: in een uur tijd waren de kaarten weg. Ook voor dit jaar zijn er al voor een aantal concerten geen kaartjes meer te verkrijgen.