nieuws

Bierpop 2018

ma 12 november 2018

Bierpop 2018

Met ondersteuning van Ev'Hands vond dit jaar de 4e editie van Bierpop plaats. Dit keer niet in Hardenberg maar voor het eerst in Zwolle! Naast Miss Montreal, Wulf en Suzan & Freek waren ook Kensington en the Cool Quest van de partij.Plein '44 in volle gang

di 17 juli 2018

Plein '44 in volle gang

Het zomerse weer blijft maar aanhouden in Nederland. Dit is gunstig. Ook voor Plein '44. Het Nijmeegse feest, onderdeel van de vierdaagsefeesten, heeft een weekvullend programma staan geprogrammeerd door Ev'Hands. Enkele van de artiesten die deze week optreden zijn Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, Kees van Hondt en Navarone.
Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

zo 27 mei 2018

Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de 24e editie van Dauwpop. Het was een zeer succesvolle, zonovergoten dag. Bij aanvang was het festival al geruime tijd uitverkocht. Meer dan 13.000 bezoekers genoten van de meer dan 40 acts, een gevarieerd aanbod aan eten en drinken en de mooie aankleding. Ondanks de voorspelde warmte verliep het festival voorspoedig.


Koele Koele maakte line-up bekend

di 22 mei 2018

Koele Koele maakte line-up bekend

Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook grote namen als Douwe Bob en Paceshifters naar het de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival in Luttenberg heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.


5 mei Wageningen en Ribs & Blues soepel verlopen

ma 21 mei 2018

5 mei Wageningen en Ribs & Blues soepel verlopen

Het bevrijdingsfestival in Wageningen en het Ribs & Blues festival in Raalte zijn soepel verlopen. In Wageningen bracht Ambassadeur van de Vrijheid: Ronnie Flex en Deuxperience een bezoek aan het bevrijdingsfestival. Andere artiesten die op het hoofdpodium te bewonderen waren zijn Miss Montreal, Kraantje Pappie, Danny Vera, Birth of Joy en Daredevils.


Dauwpop 2018 uitverkocht!

zo 20 mei 2018

Dauwpop 2018 uitverkocht!

Dauwpop 2018 is helemaal uitverkocht! Het festival met o.a. Kensington, The Hives, Jett Rebel, Lil Kleine en Triggerfinger op 26 mei in Hellendoorn is compleet uitverkocht. Ruim 13.000 bezoekers kunnen van meer dan 40 acts op verschillende podia verspreid over de Hellendoornse bossen genieten.


Dauwpop 2018 75% verkocht!

vr 13 april 2018

Dauwpop 2018 75% verkocht!

We zitten inmiddels op 75% van de kaarten met Dauwpop! Daarnaast zijn alle kindertickets en CJP tickets al volledig uitverkocht. Wil je zeker zijn van een kaartje voor Dauwpop 2018, wacht dan niet te lang. De afgelopen drie edities is Dauwpop uitverkocht geweest.

Daarnaast is afgelopen week bekend gemaakt dat Jett Rebel de vervanger van Dotan zal worden en dat niemand minder dan Michiel Veenstra Dauwpop gaat hosten!