nieuws

Goomah Music / Ev’ Hands is op zoek naar een boekersassistent(e) (24 uur)

do 25 januari 2018

Goomah Music / Ev’ Hands is op zoek naar een boekersassistent(e) (24 uur)

Goomah Music in Nijverdal is een boekingskantoor en label voor o.a. bands als Bökkers, Pauw, Paceshifters, Fischer-Z , The Grand East, Her Majesty en meer. Daarnaast hebben we een tribute tak; Fireball Agency met tribute acts als Feuerengel, Fortunate Sons en andere geweldige acts.

Vanuit zusterbedrijf Ev' Hands verzorgen we jaarlijks het programma voor eigen evenementen (Dauwpop, Koele Koele) en voor verschillende opdrachtgevers als Metropool in Hengelo, Ribs & Blues , Zwarte Cross, Fluor in Amersfoort, Victorie in Alkmaar, Bevrijdingsfestival Wageningen, Plein 44 tijdens Vierdaagse Feesten Nijmegen etc.


Metropool draait beste jaar ooit

ma 22 januari 2018

Metropool draait beste jaar ooit

2017 Was opnieuw een topjaar voor Metropool.
De cijfers laten net als voorgaande jaren een forse groei zien. Het aantal betalende bezoekers steeg opnieuw, van 60.000 in 2016 naar 66.000 vorig jaar. In 2017 bezochten in totaal 80.000 bezoekers een evenement door Metropool georganiseerd. Zij bezochten samen 214 publieksactiviteiten, een recordaantal, waarvan er ook nog eens 34 uitverkocht waren. Niet eerder was dat bij zoveel concerten in één jaar het geval. Het snelst uitverkocht was Lil’ Kleine in oktober: in een uur tijd waren de kaarten weg. Ook voor dit jaar zijn er al voor een aantal concerten geen kaartjes meer te verkrijgen.
Eerste namen Dauwpop 2018

do 23 november 2017

Eerste namen Dauwpop 2018

Zaterdag 26 mei zal de 24e editie van Dauwpop plaatsvinden. Een festival met (inter)nationale top acts op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Ruim 13.000 bezoekers mogen wij jaarlijks verwelkomen. Na een aantal fantastische (uitverkochte) edities hopen we in 2018 ook weer op een mooie dag!


Koele Koele line-up en voorverkoop

di 25 juli 2017

Koele Koele line-up en voorverkoop

Naast Bökkers, Millionaire, Hallo Venray, Stitch Jones en The Volcano Boys zullen ook The Dawn Brothers op Koele Koele optreden. Hiermee is de line-up voor het festival rondom de Sallandse rockband Bökkers compleet.
Koele Koele vindt plaats op 16 september in een oude zandafgraving in het Overijsselse Luttenberg, het festival begint om 14.00 uur.
Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

vr 26 mei 2017

Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

Met 13.000 bezoekers (500 meer dan afgelopen jaar) was de 23e editie van Dauwpop uitverkocht. Bezoekers genoten naast de vele optredens van het prachtige terrein en het perfecte festivalweer. Optredens waren er o.a. van Doe Maar, Monster Magnet, Chef'Special, White Lies en Bazart.