nieuws

Koele Koele line-up en voorverkoop

di 25 juli 2017

Koele Koele line-up en voorverkoop

Naast Bökkers, Millionaire, Hallo Venray, Stitch Jones en The Volcano Boys zullen ook The Dawn Brothers op Koele Koele optreden. Hiermee is de line-up voor het festival rondom de Sallandse rockband Bökkers compleet.
Koele Koele vindt plaats op 16 september in een oude zandafgraving in het Overijsselse Luttenberg, het festival begint om 14.00 uur.
Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

vr 26 mei 2017

Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

Met 13.000 bezoekers (500 meer dan afgelopen jaar) was de 23e editie van Dauwpop uitverkocht. Bezoekers genoten naast de vele optredens van het prachtige terrein en het perfecte festivalweer. Optredens waren er o.a. van Doe Maar, Monster Magnet, Chef'Special, White Lies en Bazart.Met Zuivelhoeve genieten Onder Aan De Berg

di 17 januari 2017

Met Zuivelhoeve genieten Onder Aan De Berg

Het nieuwe festival Onder Aan De Berg draait niet alleen om Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy, maar ook om lekker eten. Daarom kunnen bezoekers vanaf vandaag een Tapas Tas bestellen. De Tapas Tas wordt gevuld met producten van Zuivelhoeve, bekent om zijn heerlijke, ambachtelijke producten. Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend.


Chef’Special, VANT, Bazart, Monster Magnet en meer naar Dauwpop

wo 11 januari 2017

Chef’Special, VANT, Bazart, Monster Magnet en meer naar Dauwpop

Vandaag heeft Dauwpop de line-up met 16 acts uitgebreid: Chef’Special, Bazart, VANT, Monster Magnet, Spinvis, Warhaus, Dirtcaps, Moksi, The Partysquad, Paceshifters, Mental Theo, De Likt, Paul Sinha, Kevin, Donnie en Yung Internet. Eerder werden onder andere al Doe Maar, Di-rect, Broederliefde en Kraantje Pappie aangekondigd. Dauwpop vindt plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.


Marco Borsato Onder Aan De Berg in Hellendoorn

do 1 december 2016

Marco Borsato Onder Aan De Berg in Hellendoorn

Het nieuwe festival Onder Aan De Berg heeft niemand minder dan Marco Borsato als headliner. Ook Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy zullen optreden op het festival in Hellendoorn. Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend.


Doe Maar headliner Dauwpop 2017

wo 30 november 2016

Doe Maar headliner Dauwpop 2017

De 23e editie van Dauwpop verwelkomt de legendarische band Doe Maar als headliner. Naast Doe Maar zijn ook Di-rect, Broederliefde, Sevn Alias, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox, Bökkers en Kraantje Pappie bevestigd. Hiermee zijn de eerste van 40 artiesten bekend gemaakt. Dauwpop vindt in 2017 plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.