nieuws

Dauwpop 2020 maakt nieuwe namen bekend

wo 19 februari 2020

Dauwpop 2020 maakt nieuwe namen bekend

Er valt weer het nodige te genieten op Hemelvaartsdag in Hellendoorn bij Dauwpop. Gisteren maakten we maar liefst 16 nieuwe namen bekend! Naast Basement Jaxx reizen ook Noorderslag sensaties Eefje de Visser, Goldband, Gotu Jim en WIES af naar Salland.


Ev'Hands zoekt festivalmedewerkers voor 2020

wo 12 februari 2020

Ev'Hands zoekt festivalmedewerkers voor 2020

Lijkt het jou tof om op een festival achter de bar te staan of munten te verkopen? Ev’Hands is op zoek naar oproepkrachten!

Ben je ouder dan 18 jaar en hou je van aanpakken, dan zijn wij op zoek naar jou voor evenementen zoals het Bevrijdingsfestival in Wageningen, Kingdance en Dance4Liberation in Zwolle of Dauwpop in Hellendoorn. Meld je aan via personeel@evhands.nl door middel van een korte introductie inclusief vermelding van naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een leuke foto. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je als vereniging wat extra geld voor in de clubkas verdienen? Dan zijn jullie ook van harte welkom!
Mail dan ook naar personeel@evhands.nl met een korte uitleg van jullie vereniging en de gegevens van jullie contactpersoon.

Wij zijn al voorzien in stagehands en artiestenbegeleiders dus hiervoor hoef je geen contact op te nemen.Bierpop 2018

ma 12 november 2018

Bierpop 2018

Met ondersteuning van Ev'Hands vond dit jaar de 4e editie van Bierpop plaats. Dit keer niet in Hardenberg maar voor het eerst in Zwolle! Naast Miss Montreal, Wulf en Suzan & Freek waren ook Kensington en the Cool Quest van de partij.Plein '44 in volle gang

di 17 juli 2018

Plein '44 in volle gang

Het zomerse weer blijft maar aanhouden in Nederland. Dit is gunstig. Ook voor Plein '44. Het Nijmeegse feest, onderdeel van de vierdaagsefeesten, heeft een weekvullend programma staan geprogrammeerd door Ev'Hands. Enkele van de artiesten die deze week optreden zijn Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, Kees van Hondt en Navarone.
Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

zo 27 mei 2018

Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de 24e editie van Dauwpop. Het was een zeer succesvolle, zonovergoten dag. Bij aanvang was het festival al geruime tijd uitverkocht. Meer dan 13.000 bezoekers genoten van de meer dan 40 acts, een gevarieerd aanbod aan eten en drinken en de mooie aankleding. Ondanks de voorspelde warmte verliep het festival voorspoedig.


Koele Koele maakte line-up bekend

di 22 mei 2018

Koele Koele maakte line-up bekend

Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook grote namen als Douwe Bob en Paceshifters naar het de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival in Luttenberg heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.