24 mei nieuw evenement in Hellendoorn: Onder Aan De Berg

24 mei nieuw evenement in Hellendoorn: Onder Aan De Berg

Grote artiesten en lekker eten en drinken op een bijzondere locatie

Wie van goede muziek houdt in combinatie met lekker eten en drinken kan 24 mei in de agenda schrijven. Op een bijzondere plek in de bossen van Hellendoorn wordt het nieuwe evenement Onder Aan De Berg georganiseerd. Ev’Hands organiseert het evenement, met een line-up met grote bekende Nederlandse artiesten. 1 december 10.00 uur wordt de line-up aangekondigd.

Hellendoorn heeft er vanaf 24 mei 2017 een nieuw festival bij: Onder Aan de Berg, het festival vindt plaats aan de Luttenbergerweg. Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg. De line-up wordt 1 december om 10.00 uur bekend gemaakt, de kaartverkoop start ook op dat moment via www.onderaandeberg.nl.

Ev’Hands haalt met Onder Aan De Berg alles uit de kast: nieuw evenement, grote artiesten, bijzonder eten & drinken en een sfeervolle locatie: “Wij zijn erg tevreden over de line-up, maar daar kunnen we 1 december pas wat over bekendmaken. Zeker in combinatie met het lekkere eten en drinken is het de ideale aftrap van het Hemelvaart weekend. Echt een evenement dat in Oost Nederland nog niet te vinden is. Liefhebbers van grote Nederlandse artiesten en lekker eten en drinken kunnen volgende week donderdag nog wel eens verrast worden.”, vertelt organisator Frank Satink.
Tickets gaan €39,- (excl. servicekosten) kosten en zijn vanaf 1 december 10.00 uur te koop via www.onderaandeberg.nl.

Check: www.onderaandeberg.nl voor het laatste nieuws of kijk op Facebook. Onder Aan De Berg is ook te volgen op Twitter en Instagram: @onderaandeberg.

24 november 2016