Enthousiaste recensies Beaphar en Heutink

Enthousiaste recensies Beaphar en Heutink

EV'hands organiseert niet alleen muziekgerelateerde evenementen maar houdt zich ook bezig met (grootschalige) bedrijfsfeesten. Door de jaren heen hebben wij o.a. het bedrijfsfeest voor Beaphar en Heutink mogen organiseren. Benieuwd hoe dit is verlopen? Lees de recensies hieronder.

Een korte terugblik op een fantastische feest door Jolanda van Heutink

"De samenwerking met het team van EV’Hands was heel ontspannen, twee paar goed luisterende oren naar wat onze wensen waren en dit ook terugzien in het feest. De terugkoppeling was steeds prettig. Het meedenken in de aankleding, de muziek, maar vooral de creativiteit, betrokkenheid en het enthousiasme was de basis voor een geweldig feest. Niets lijkt te gek, eigen ingebrachte ideeën worden samengesmeed met de ideeën van Ev’Hands. Uiteindelijk resultaat is een feest dat je zult blijven herinneren vanwege zijn enorme originaliteit."

____

Judith van Beaphar

Naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van ons bedrijf hebben we vrijdag 24 november op onze eigen bedrijfslocatie in Raalte een groot (internationaal) feest gehouden met al het personeel van Beaphar in een grote tent op het bedrijfsterrein.

"Het was een fantastisch feest, alles was tot in de puntjes geregeld en iedereen was na afloop zeer enthousiast. Zonder EV'Hands was dit niet gelukt!"

Toen de voorbereidingen voor die personeelsfeest eind 2016 begonnen, beveelde onze CEO, Henk Aa direct Rob Telgenkamp van EV'Hands aan. Volgens Henk: Een zeer ervaren organisator van (grote) evenementen en weet alles van muziek. Na het eerste introductiegesprek begrepen we als organisatie al duidelijk waarom Rob werd aanbevolen. Hij denkt heel goed mee, zet wensen om in concrete ideeën en vervolgens in daden. We hebben gemerkt dat Rob veel kennis en ervaring heeft op het gebied van partyevent. Rob weet wat hij doet en waarover hij praat. Hij heeft de juiste contacten is zeer flexibel en werkt goed samen met alle andere relevante partijen die betrokken waren bij de organisatie en daarnaast is Rob eerlijk en realistisch in de adviezen die hij geeft. Dat was voor ons erg prettig omdat wij de ervaring misten die Rob wel heeft.

We zullen Rob en EV'Hands als partyplanner zeker bij derden aanbevelen en mochten we nogmaals zo'n groot feest geven dan weten we wie we zullen bellen.

11 december 2017