Koele Koele maakte line-up bekend

Koele Koele maakte line-up bekend

Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook grote namen als Douwe Bob en Paceshifters naar het de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival in Luttenberg heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.

Koele Koele groeide in een korte tijd uit van 1500 bezoekers naar 3500 bezoekers. Naast Bökkers, die tevens het festival organiseren en hosten, treden ook Douwe Bob, PACESHIFTERS, Revel In Dimes (USA), Roots Rising en het duo Bökkers en JB Meijers (Common Linnets) die songs van Johnny Cash spelen, op. Vaste huis DJ’s Volcano Boys zijn er weer. Dit jaar gecombineerd met de garage DJ’s van Candy Says (Bella Hay en Mauro van the Deaf).

De insteek van Koele Koele is relatief eenvoudig: Een mooi feest in de zandkuil bij het Overijsselse Luttenberg. Een warme nazomerdag met koud bier, barbecue, Bokkers en een aantal te gekke artiesten. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de Koele” aldus de band.

22 mei 2018