Marco Borsato Onder Aan De Berg in Hellendoorn

Marco Borsato Onder Aan De Berg in Hellendoorn

Het nieuwe festival Onder Aan De Berg heeft niemand minder dan Marco Borsato als headliner. Ook Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy zullen optreden op het festival in Hellendoorn. Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend.

Toen duidelijk werd dat Marco Borsato naar Onder Aan De Berg zou kunnen komen, heeft de organisatie direct toegehapt: ”Elk optreden van hem blijft een bijzonder moment. Het past ook helemaal bij de sfeer van Onder Aan De Berg: grote Nederlandse artiesten, bijzonder eten & drinken op een sfeervolle locatie. En met de toevoeging van Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy denken we een aantrekkelijk programma neer te hebben gezet. De ideale aftrap van het Hemelvaart weekend.”, vertelt organisator Frank Satink.

Naast Marco Borsato komt verder Caro Emerald, de zangeres die in korte tijd uitgroeide tot een hedendaags fenomeen, naar Hellendoorn. Nielson, bekend van onder andere zijn singles Beauty & The Brains, Hoe en Mannenharten (zijn platina samenwerking met Bløf).
En als laatste maar niet de minste: Jeangu Macrooy. Jeangu werd bekend door zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ mnet daarop de single Gold. Met dit nummer werd hij 3FM Serious Talent en kreeg hij een uitnodiging om bij DWDD te spelen.

Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg.

1 december 2016