Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

Uitverkocht Dauwpop succesvol verlopen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de 24e editie van Dauwpop. Het was een zeer succesvolle, zonovergoten dag. Bij aanvang was het festival al geruime tijd uitverkocht. Meer dan 13.000 bezoekers genoten van de meer dan 40 acts, een gevarieerd aanbod aan eten en drinken en de mooie aankleding. Ondanks de voorspelde warmte verliep het festival voorspoedig.

De Jupiler Mainstage werd zaterdag geopend door Lil Kleine. Daarnaast stonden onder andere ook de Zweden van The Hives, Triggerfinger en Jett Rebel op het podium. Headliner Kensington speelde voor de Dauwpop bezoekers een overweldigende rockshow.

In de XITE Party Pit zorgde onder meer Jacin Trill, Kraantje Pappie, Bizzey en DJ Paul Elstak voor een constant gevulde en feestende danskuil. In de Barn en de King King stage kon men onder andere genieten van oudgedienden Claw Boys Claw, rapper Big2, de hardrockers van Death Alley en Graveyard en het populaire HAEVN. Ondanks de hitte konden de bezoekers de weg naar The Glory Hole prima vinden, want deze stond de gehele dag vol met feestvierende bezoekers.

De organisatie laat weten dat de volgende, en tevens, 25e editie plaats gaat vinden op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019. Binnenkort maakt Dauwpop bekend wanneer de voorverkoop voor de jubileumeditie van start gaat.

27 mei 2018